top of page

 

Stavanger Vinforum inviterer til Japansk vinsmaking med Red & White på

Gaffel & Karaffel

 

Onsdag den 21. mai kl. 19.00  

 

Kjære vinvenner,

 

Vi har herved gleden av å invitere til en spennende smaking med en produsent fra Japan.

 

Grace Wine:

Grace Wine, etablert i 1923 i Yamanashi, Japan, er en familiedrevet vingård kjent for sin pionerånd innen japansk vinproduksjon. Spesialisert i den indigene Koshu-druen, produserer de elegante, delikate viner som reflekterer Japans unike terroir og kultur.

 

Under ledelse av fjerde generasjon, Shigekazu Misawa, og vinmaker Ayana Misawa, har

vingården fått internasjonal anerkjennelse, inkludert flere gullmedaljer ved Decanter World

Wine Awards. Vingårdens filosofi er å uttrykke Japans skjønnhet gjennom vin, med fokus på

bærekraftig dyrking og innovative teknikker som vertikal skuddposisjonering.

 

Deres Koshu-viner, som Cuvée Misawa, byr på subtile smaker av sitrus, jasmin og ineralitet,

perfekt til japansk mat som sushi. Grace Wine kombinerer tradisjonell japansk presisjon med moderne vinmaking for å skape viner som er både raffinerte og tilgjengelige.

 

Vi skal smake på følgende:

Grace Blacs Late Disgorged

Shugoro

Koshy White

Cuvee Misawa Blanc

Akeno Red

 

Etter smakingen serveres en to retters middag med anbefalt vinpakke.

Vennligst merk: Vinen til maten betales direkte til restauranten!

  • Smaking kl 19:00 – 20:30

  • Middag kl 20:30

                                                                      

  

Kun smaking (medlem): kr 450,-

Smaking og middag (medlem): kr 1.125,-

Kun smaking (ikke medlem): kr 550,-

Smaking og middag (ikke medlem): kr 1.225,-

Billetter er kun tilgjengelig via TicketCo

 

Hjertelig velkommen!

© 2016 by Stavanger Vinforum

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
bottom of page