STAVANGER VINFORUM
Vinsmaking 24. april Gaffel & Karaffel
- Skjulte skatter fra mindre kjente regioner i Italia
Kjære vinvenner,
Vi har herved gleden av å invitere til en spennende vinsmaking. Temaet denne gangen er «Skjulte skatter fra mindre kjente området i Italia», presentert av
Karl Marius Lillevik.
Italia, med sin lange og stolte vintradisjon, erverdens største vinprodusent. Hvert år produserer Italia omtrent 6 milliarder liter vin. Det produseres vin i samtlige av landets 20 regioner. Italia har over 350 forskjellige druesorter registrert og godkjent av landbruksministeriet. I tillegg finnes det rundt 500 andre druer som også er i bruk.
Utforskingen av italienske viner kan være som å navigere i en vinjungel, men det er absolutt verdt det, da en i denne “jungelen” finner noen av verdens flotteste og mest særegne viner.
For dem som ønsker middag etter vinsmakingen serveres en satt meny.
(drikke til maten betales direkte til restauranten)
Meny
Scampi «paella» av byggryn, safran, løk, paprika og yoghurt
***
Mørbrad (laget Sous vide 54 grader) med grillet sitron, poteter med brunet smør og Bernaise majones
***
Priser
Kr 600,- Kun vinsmaking (pris for medlemmer)
Kr 690,- Kun vinsmaking (pris for ikke-medlemmer)
Kr 1150,- Vinsmaking inklusiv 2-retters meny (pris for medlemmer)
Kr 1240,- Vinsmaking inklusiv 2-retters meny (pris for ikke-medlemmer)
Kr 300,- 2 glass god vin, spesielt utvalgt av BjørnErik
Vinsmaking kl.19.00 til 20.30
Mat kl. 20.30 til 23.00