top of page

Arrangement

Noe for enhver!

Stavanger Vinforum inviterer årlig til mellom 7 og 10 arrangementer av varierende art, alt fra grunnleggende Vinskolesamlinger til Winemakers dinner, spesialsmakinger med sjeldne viner og ikke minst den årlige Vinmessen i januar med 600 deltakere og 200 viner. Felles for alle er det grunnleggende fokuset rundt det sosiale,

Medlemssidene oppdateres løpende med kommende arrangement.

Meld deg inn, meld deg på!

Vinmessen

Vinmessen er hovedarrangementet vårt og finner alltid sted på Clarion Hotell i Stavanger den tredje lørdagen i januar.  Hvert år har messen et nytt geografisk tema og man har mulighet til å fordype seg i forskjellige regioner og produsenter på de ulike spesialseminarene. I tillegg kan man melde seg på forkurs i vinsmaking og sensorikk.

Vinskolen

Vår vinskole er et uformelt møtested for nye og gamle medlemmer som ønsker å lære mer om ulike temaer. I tillegg til grunnkursene i vinkunnskap, sensorikk og mat & vin kommer innføringskurs i ulike vinregioner. Vinskolen skal gi uerfarne vinelskere et verktøysett som kan brukes for å sette ord på egne preferanser og hjelpe på veien videre.

bottom of page