top of page

Masterclass med Dominik Huber fra Terroir al Limit

- 24. November kl 19, Victoria Hotel, 40 plasser

Vi har gleden av å invitere våre medlemmer til en spennende smaking med Dominik Huber.

”Terroir uten grenser. Bare navnet forteller hva vinmaker og eier Dominik Huber ønsker å lage i Priorat. Viner som sprenger grenser for hva man har trodd har vært mulig i området. Dominik lager delikate og finesse pregede viner fra et område som i en lang periode er og har vært preget av alkohol- og eikepregede viner.

Siden starten i 2001 har Dominik funnet de beste og eldste plottene i stupbratte åssider der de hundre år gamle vinstokkene gjerne vokser på terrasser som klamrer seg fast til et særdeles skrint jordsmonn. Kun muldyr, esler og folk med klatresko kommer seg frem her. For å utrykke det han ønsker i vinene sine har Dominik kastet ut de små eikefatene og kun beholdt de store. Bygget sement tanker til gjæring og modning. Disse grepene har gjort at vinene til Terroir al Limit er usedvanlige lekre, ærlige, uspanske, ekstremt konsentrerte og fruktdrevne.

Druene som benyttes er Garnatxa, Cariñena, Pedro Ximenez, Muscat d'Alexandria, Macabeu og Garnatxa Blanca. I dag regnes huset som kanskje det beste og mest grensesprengende huset i Spania. Fra 2015 årgangen er Dominik i gang med sitt nye prosjekt Terroir Historic der de kjøper økologiske druer, vinifiserer og modner i sement tanker etter gamle tradisjoner.”

 Følgende viner blir presentert:

 

Vinmonopol nr.           Produkt                                                                                  Pris     

 

5373201                      Terroir Historic Priorat Blanc                                     kr   259,90

5373301                      Terroir Historic Priorat Negre                                    kr   259,90

3506501                      Terra de Cuques                                                        kr   334,90

3507101                     Pedra de Guix                                                           kr   499,90

3506701                      Torroja Vi de Vila                                                       kr   339,90

3506601                      Arbossar                                                                    kr   519,90

3506801                      Dits del Terra                                                            kr   499,90

3506901                     Les Manyes                                                               kr 1349,90

3507001                     Les Tosses                                                                 kr 1349,90

 

Etter vinsmakingen serveres en 2 retters middag der vi dekker på i salongene.

Pris:    450,- pr. person, kun vinsmaking.

Pris     790,- pr. person, inkl. 2 retters middag. Vin/øl til maten selges separat.

Sted:   Victoria Hotel Stavanger

Tid:     Fredag 24. november kl. 19.00

 

MENY

Grillet Sjøkreps, tartar av kamskjell og laks, yuzu majones

Grillet Lammesadel, Confitert Lammebog, hviløkpurè, brent purre, pommes anna, cider saus

 

Deltakeravgift innbetales på forskudd til Stavanger Vinforum, kontonr. 9686 05 02981. Bindende påmelding, begrenset antall plasser!

Avholdt
bottom of page