top of page

Masterclass med viner fra William Fevre (Chablis) og Henriot (Champagne)
etterfulgt av Winemakers Dinner

 

 

Tirsdag 10. april: kl.18.00 på Gaffel & Karaffel / kl.19:30 på N.B. Sørensen Annen Etage
 

Vi har gleden av å invitere våre medlemmer til en spennende smaking med Victor Pepin fra vinhusene William Fevre og Henriot.Chablisprodusenten William Fevre har vært gjennom en positiv utvikling de siste årene. Tidlig innhøsting, redusert bruk av eikefat og dyrking etter biodynamsike prinsipper har skapt elegante viner i det øverste sjikt i området. Fevre eier nær 80 hektar vinmarker og er en av de største eierne i 5 av de 7 syv Grand Cru-vinmarkene man kan se fra byen.


For 210 år siden startet familen Henriot sin champagneproduksjon og er fortsatt en uavhengig produsent, nå drevet av 8. generasjon. Dette inspirerer familien til å fortsette sin langvarige tradisjon og å opprettholde husets prestisjefylte navn. Henriot-stilen er unik.
 

Etter vinsmakingen inviterer N.B. Sørensen Annen Etage til Winemakers Dinner
-menyen kommer med de tre champagnene og i tillegg to vintage champagner-
Stavanger Vinforum’s medlemmer tilbys en spesialpris
Vi ser frem til en hyggelig aften sammen med dere!

 

 

Priser:

Masterclass (6 viner) kr 350,-
Winemakers dinner med Henriot (5 viner) kr 1500,-
Masterclass og Winemakers dinner kr 1750,-

Deltakeravgift innbetales på forskudd til Stavanger Vinforum, kontonr. 9686 05 02981. Bindende påmelding

Med vennlig hilsen
Roald Moi
President - Stavanger Vinforum

bottom of page